O projektu

 

OrdyBee je cjelovita aplikacija za digitalnu transformaciju vrtića. Razvijena je kroz suradnju s vrtićem i ljudima s višegodišnjim iskustvom rada u sustavu predškolskog obrazovanja.

Ravnatelji vole OrdyBee jer im omogućava da s jednog mjesta upravljaju svim procesima - od upisa i planiranja jelovnika, preko zdravstvenog kartona, evidencije dolazaka pa sve do online anketa i poruka roditeljima i djelatnicima.

Roditelji imaju pametan roditeljski portal na kojem je djelatnicima vrtića super-jednostavno poslati poruke za cijeli vrtić, pojedinog roditelja ili odgojnu skupinu. Više se ne moramo igrati detektiva u potrazi za izgubljenim informacijama - sve je uvijek tu, na jednom mjestu.

A vole je i stručni suradnici - jer digitalni kartoni omogućavaju lakše praćenje djetetovog razvoja i viši stupanj suradnje s drugim suradnicima i odgojiteljima.

Osim što smo ukrotili papirologiju uprave i papirnate kartone stručnih službi preveli u 21. stoljeće, imamo i nešto za odgojitelje.

Isprogramirali smo digitalnu platformu za planiranje rada i razmjenu odgojno-obrazovnih sadržaja - od stručnjaka za stručnjake.

Sve aktivnosti, planovi, materijali koje odgojitelj kreira i uploada u svoj portfolio uvijek će biti tu, na klik miša. Odgojitelji mogu i razmjenjivati sadržaje s kolegama. Tako se rad u vrtiću obogaćuje razmjenom i suradnjom, a u slučaju potrebe lako se može klikom miša poslati uputa, aktivnost ili radni listić svim roditeljima u odgojnoj skupini ili pojedinom roditelju.

OrdyBee će i olakšati zamjene - klikni i podijeli svoj plan i sve materijale s kolegicom. I dobro će doći prilikom uvođenja novih kolega u posao. Nije potrebno objašnjavati - klik mišem i sve je jasno, na dohvat ruke i spremno za printanje ili početak rada s djecom.

OrdyBee je aplikacija koja oslobađa odgojitelje i stručne suradnike od suvišne papirologije - i pomaže im da se fokusiraju na bitno - neposredan rad s djecom.

Želite saznati više? Pročitajte što sve OrdyBee može učiniti za vaš vrtić.

I veselimo se vašoj prijavi na naš natječaj!